sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Paistetut banaanit; Älä kokeile kotona...

...meinaan syödä paistettuja banaaneja kermavaahdolla ja lähteä sitten zumbaan. Ei hyvä yhdistelmä ollenkaan. Ai miksikö mä sitten kerron ohjeen niille banaaneille? No koska zumban jälkeen niitä VOI syödä: silloin ei enää tule paha olo!

Paistetut banaanit

(riittää neljälle)
3 banaania
30 g margariinia
0,5 dl sokeria
1 tl raastettua appelsiinin kuorta
kuohukermaa

Leikkaa kuoritut banaanit puoliksi ja halkaise puolikkaat pitkittäin. Sulata margariini ja sokeri pannulla, ruskista hiukan ja lisää sekaan raastettu appelsiinin kuori ja banaanit. Paista niin, että banaanien pinta karamellisoituu. Tarjoa kermavaahdon kera.

---

Taas kerran oli melkoisen vauhdikas viikonloppu: ehti olla kylpylää, tyttöjen saunailtaa, zumbaa, haravoimista Eino-myrskyssä, salibandytreenejä, joulupukin tapaaminen ja ilotulitus. Puuuuuh... Ihanaa, että kohta pääsee nukkumaan...

Eino-myrsky sai puut tanssimaan

Myös Eemeli laittoi lehtiin vauhtia

Jännittynyttä ilotulituksen odottelua

Räks! Pom! Pau! Rätätätätäää! Joulu tulee!


Kammottavan pelottava The Pukki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti