sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Helppo kinkkupiirakka

Tätä ei voi kutsua edes leipomiseksi: aineksia sekoitellaan kulhossa ja koko sotku paistetaan uunissa. Tulee taas mieleen, kuinka jotkut ruokalajit mummoni sanoin "valmistuu ittekseen". Tää kuuluu kyllä selkeästi siihen joukkoon!

Helppo kinkkupiirakka


Pohja
3 dl kaurahiutaleita
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
0,5 dl rypsiöljyä
2 kananmunaa
3 dl vettä

Täyte
300 g kinkkusuikaleita
1 prk (227 g) ananasmurskaa
1 prk yrteillä maustettua tomaattimurskaa
3 kananmunaa
1 tl suolaa
0,5 dl ruokakermaa

Pinnalle
pussillinen juustoraastetta

Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa. Lisää öljy, munat ja vesi. Sekoita. Levitä puuromainen taikina uunipellille.

Sekoita täytteen ainekset kulhossa keskenään ja levitä pellille pohjan päälle. Ripottele juustoraaste pinnalle.

Paista 225 asteessa 25-30 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti