lauantai 21. helmikuuta 2015

Body balance rantahiekalla

Kahtena edellisenä päivänä kävin aamuyhdeksältä rannalla body balancessa. Oli aika mahtavaa! Aurinko paistoi, tuuli tuiversi ja aallot kohisi... Tasapaino-osio oli tosi haastava, kun alustana oli pehmeä upottava hiekka ja navakat tuulenpuuskat pääsi välillä yllättämään. Joogamattokin liehui tuulessa miten sattuu ja ohjaaja juoksi välillä pitkin rantaa oman mattonsa perässä. Sekin oli näissä olosuhteissa pelkästään hauskaa: pieni eksoottinen lisä.

Loppurentoutus oli piste iin päällä; tai ainahan se on, mutta nyt oltiin ihan uusissa sfääreissä. Kun olisi pitänyt laittaa silmät kiinni, en voinut. Yleensäkin kuvittelen siinä kohdassa itseni paljaan taivaan alle ja nyt olin siellä oikeasti, niin mitä järkeä olisi ollut ummistaa siltä silmänsä. Näin vain sinisen taivaan, kirkkaat auringon säteet ja kuulin aaltojen kohinan ja lintujen liverryksen. Ei voisi päivää paremmin aloittaa!



Noina aamuina lähdettiin aamiaisellekin ajoissa ennen kahdeksaa ja herkuteltiin kaikessa rauhassa. Tänään pojat nukkui pitkään eilisestä retkeilystä väsyneenä ja osuttiin sitten aamiaiselle pahimpaan ruuhka-aikaan. Jopa pojat oli sitä mieltä, että siirrytään taas normaaliin aikatauluun ja herätään jatkossa edelleen seitsemältä, jotta saadaan olla rauhassa muilta turisteilta!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti