lauantai 2. toukokuuta 2015

Salaattia: all green everything


Vappuna syötiin grillatun kanan kanssa salaattia, kohon oli koottu vain vihreitä asioita. Helppoa ja hyvää, mutta kuitenkin vähän erilaista kuin perussalaatti.

Vihreä salaatti


Salaatin lehtiä
4 vihreää parsaa
1 kiwi
1 avocado
vihreitä viinirypäleitä

Suolaa, mustapippuria, oliiviöljyä, sitruunaa.

Kuori parsat nupun alapuolelta lähtien ja leikkaa tyvi pois. Keitä kypsäksi. Revi sillä välin salaatin lehdet ja levitä ne vadille. Salaatin päälle asetellaan muut ainekset: pätkitty parsa, viipaloitu kiwi ja avocado, sekä viinirypäleet. Ripottele päälle vähän suolaa ja pippuria. Purista päälle puolikkaasta sitruunasta mehu ja pirskota vielä vähän oliiviöljyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti