sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Strawberry fields forever (tuorepuuro)


Harhauduin ostamaan Espanjalaisia mansikoita, kun kerran halvalla sai. Tuoksu on huumaava, mutta eihän ne samalta maistu kuin kesällä Suomessa poimitut. Mansikat ei ylipäätään koskaan ole Espanjassakaan hyviä, saati nyt tuollaiset puoliraakana poimitut ja Euroopan yli lennätetyt. Johtunee erilaisesta ilmastosta ja maaperästä, että Espanjassa mansikat on aina vähän kovia ja kirpeitä. Mutta ei sais valittaa: hienoahan se on, että nykyisin on mahdollista ostaa tuoreita mansikoita mihin aikaan vuodesta tahansa!

Ja kun niitä mansikoita nyt on, niistä pitää nauttia! Esimerkiksi tuorepuurossa.

Hedelmäinen tuorepuuro
(2 annosta tai 1 tuhti)

1 prk Ehrmannin pehmeää rahkajogurtti
1 dl Alku sadonkorjuu-puutohiutaleita
1 dl ananasta paloina (tai murskaa)
1 banaani
Mansikoita
Hunajaa

Sekoita jogurtti ja hiutaleet ja anna turvota vartti. Sekoita joukkoon ananas ja pilkottu banaani. Makeuta halutessasi hunajalla. Koristele annokset mansikan paloilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti