keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Tervanokan satama




Kylläpä siinä kesti, että saatiin Järvenpään keskustan uimarantaan toivottu kioski! Monta vuotta ehti kulua. Mutta saatiinkin sitten kerralla kunnollinen! Terassilla on tilaa ja on vielä kattoterassikin. On wc:t ja suihkut rannalla kävijöille. Saa jäätelöä, leivonnaisia, kahvia ja kylmiä juomia. Ja minigolf valmistuu lähipäivinä! Luultiin kyllä että se olisi jo auki ja haluttiin pelaamaan, mutta työt oli vähän viivästyneet. No, ehkä ensi viikolla sitten. Sitten saa myös burgereita, jotka taatusti tulee maistumaan ainakin rantapäivän viettäjille. Tähän saakka rannalle on täytynyt varustautua omin eväin tai lähteä muualle syömään.

Kun ei sitä minigolfia päästy pelaamaan ja aamukahvit oli vielä juomatta, jäätiin sitten kahville ja limulle. Hinnat oikeastaan vähän yllätti; oli nimittäin edullisempaa kuin osasin arvata. Kahvi, limu ja mehevä pala porkkanakakkua maksoi alle 7,- euroa. Rantakiska-hinnat siis, vaikka puitteet on keskiverto rantakiskaa paljon paremmat. Niitä muiden juomien hintoja en tosin tullut vilkaisseeksi.



Kattoterassille me kakkuinemme tietysti kiivettiin, kun kaikki piti nähdä. Minusta siellä oli ihanan kuuma, lapsen mielestä kamalan kuuma. Eli keskiarvo oli ihan vaan kuuma! Terassi on viihtyisä ja aurinkoinen. Puuta niin kuin suomalaisen järven rannalla kuuluu. Katolta näkee järvelle, Rantapuistoon ja minigolfradalle. Ja melkein siihen soutuvenelaiturille, jonka ansiosta paikan nimessä mainitaan "satama"? Mä en voi sille mitään, että toi nimi vähän huvittaa mua: yhdistelmä Järvenpääläistä huumoria ja ulkopaikkakuntalaisten harhaanjohtamista :D :D Nyt voi täälläkin viedä vieraat satamaan kahville!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti