maanantai 5. maaliskuuta 2018

Mukavat matkakaverit Dermosililta




Matkalle on kiva lähteä mahdollisimman vähin kantamuksin. Ensinnäkään se matkalaukun raahaaminen ei ole lempipuuhaa ja toiseksi on mukavaa, että siellä laukaussa on kotimatkaa varten tilaa mahdollisille ostoksille. Siksipä yritän saada mukaan otettavan kosmetiikankin mahdollisimman pieneen tilaan.

Ennen viimeisintä matkaa huomasin Dermosilin esitteessä joskus aiemminkin käyttämäni puhdistusvaahdon minikoossa ja ehdin onneksi tilata sen mukavasti ennen reissua. 50 ml:n putsari oli näppärän pieni ja kokonsa puolesta sen voi kuljettaa vaikka käsimatkatavaroissa. Pehmoinen vaahto tuntui mukavalta iholla ja se putsasi meikin hyvin. Lisäksi tykkään muutenkin Vitamin E-sarjan miedosta tuoksusta ja vaaleanpunaisesta väristä. 150 ml:n versio olikin äänestetty Dermosilin verkkoäänestyksessä heidän suosituimmaksi kasvojenhoitotuotteekseen. En ihmettele yhtään!


Samassa tilauksessa sain myös Aina-voiteen. Tarkoitus oli ollut ostaa ennen matkaa joku keveä BB-voide, koska  auringossa meikkivoide tuntuu liian raskaalta.  Kun huomasin Ainan sisältävän suojakertoimen SPF 25, päädyinkin hankkimaan sen ja hyvä niin. Voide tasoittaa ihon sävyä ja peittää pienet virheet, mutta tuntuu silti kevyeltä, eikä iho tunnu liian meikatulta. Ja sitten vielä se aurinkosuoja! Tykästyin tuotteeseen niin, että tilaan saman tien tummemman version kesää varten :)


Kyllä sitä joskus voikin ilahtua pienestä! Mutta toisaalta, eihän se nyt ole ollenkaan pikkujuttu, jos löytää uusia luottotuotteita :) Nämäkin hankin lähinnä matkaa ajatellen, mutta molemmat päätyi sitten ihan vakiokäyttöön. Luottotuotteita ei voi koskaan olla liikaa, eihän?

6 kommenttia:

  1. Tuttuja tuotteita molemmat! Tuo on ihan totta, on ihanaa kun löytää sellaisen tuotteen, joka toimii niin hyvin että se jää vakiovarusteeksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin olen tuota putsaria käyttänyt aiemminkin, mutta matkakoko oli uusi tuttavuus. Hyväksi havaittuja luottotuotteita ei voi koskaan olla liikaa :)

      Poista
  2. Mielenkiintoiset tuotteet ja vielä ihanan väriset purnukat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näppärän kokoiset pakkaukset ja vaaleanpunainen toimii aina :D

      Poista
  3. Tykkään todella paljon tuosta Dermosilin vaahtoputsarista ja olen aikanaan käyttänyt sitä pullotolkulla. Ihanaa naistenpäivää ja niin kauniit pinkit tunnelmat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mullakin on tuo putsari ollut aiemminkin käytössä ja tämä pieni kokoinen pakkaus kyllä ilahdutti, kun on mukavan kokoinen ottaa mukaan. Ihanaa naistenpäivän iltaa sinullekin Tiia <3

      Poista